راه یابی دو تن از دانشجویان دانشگاه به مرحله سراسری سی و پنجمین دوره مسابقات قران و عترت کشور

برگزاري جشنواره قرآن و عترت دانشجويان از جمله برنامه هاي ديرپايي است كه در حوزه ترويج آموزه هاي ديني و قرآني در دانشگاه ها به منظور فراهم آوردن زمينه اي جهت انس بيش از پيش دانشجويان با كلام انسان ساز الهي و مفاهيم تعالي بخش آن و همچنين نشر و بسط فضاي معنوي و عطرآگين قرآن و عترت در محيط دانشگاهي همواره مورد اهتمام مسئولين فرهنگي دانشگاه ها بوده است.

سی و پنجمین دوره این مسابقات با توجه به شرایط کرونا، بصورت مجازی برگزار شد. دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز در این دوره خوش درخشیدند و در بخش آوایی سرکار خانم خلود خنافری توانست به مرحله سراسری قرائت تحقیق خواهران راه یابد. در حفظ ۱۰ جزء هم آقای محمدرضا محمدی دانشجوی دیگر دانشگاه توانست به مرحله سراسری این مسابقات ورود پیدا کند. لازم به ذکر است مرحله سراسری ۳۵ دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان کشور بصورت مجازی از ۱۹-۲۱ آبان برگزار خواهد شد.