رئیس دانشکده مهندسی عمران خبر داد

برگزاری موفق دومین دوره مسابقات دیوار خاک مسلح

دومین دوره مسابقات ملی دانشجویی دیوار خاک مسلح با استقبال کم نظیر دانشگاه‍ های سراسر کشور به میزبانی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی و با حمایت و راهبری انجمن ژئوتکنیک ایران در روز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ برگزار گردید. در این سری از مسابقات ۳۱ تیم از ۲۵ دانشگاه مختلف کشور با یکدیگر به رقابت پرداختند. در طی این رقابت دانشجویان با استفاده از اصول پایه علم مکانیک خاک، طراحی و ساخت یک دیوار حائل مسلح شده با نوارهای کاغذی را به صورت عملی تجربه می کنند.

3

1

ارزیابی این مسابقات در سه بخش مونتاژ، بارگذاری قائم و بارگذاری جانبی با مشارکت حدود ۲۰ نفر متخصصان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها و همچنین ۲۵ نفر کمک داوران مدعو از دانشگاه های مختلف کشور انجام شد. در مراسم اختتامیه این مسابقات تیم های برتر به شرح زیر توسط هیات داوران معرفی شدند و توسط نمایندگان دانشگاه و انجمن ژئوتکنیک مورد تقدیر قرار گرفتند.

رتبه اول- تیم سامان علم و صنعت از دانشگاه علم و صنعت

رتبه دوم- تیم انجمن علمی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

رتبه سوم- تیم ژئوفن از دانشکده فنی دانشگاه تهران

رتبه چهارم- تیم تبریز از دانشگاه تبریز