دکتر مجیدی در نشست کارگروه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی ایران و ترکیه خبر داد: اقدامات وسیع دانشگاه تبریز در راستای ظرفیت‌سازی در همکاری‌های علمی بین‌المللی با کشور ترکیه

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست که امروز (چهارشنبه) به میزبانی دانشگاه تبریز و به صورت مجازی برگزار شد، دکتر مجیدی گفت: دانشگاه تبریز به عنوان مرجع همکاری‌های علمی بین المللی با کشور برادر ترکیه، اقدامات وسیعی در راستای ظرفیت‌سازی انجام داده است که اجرای دو فراخوان در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ یکی از آنهاست.

رئیس دانشگاه تبریز در ادامه سخنان خود، پیشنهاد اجرای فراخوان طرح‌های بزرگ کاربردی out standing projects و پسادکتری مشترک در زمینه های فناورانه را داد.

به گفته وی، توزیع جغرافیایی طرح‌ها، نشان از استقبال محققان سراسر کشور از فراخوان‌های طرح‌های پژوهشی مشترک با محققان کشور ترکیه است و حمایت‌های بیشتر از طرح‌ها امکان افزایش تعداد طرح‌ها را فراهم می‌آورد.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی