معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛
به گزارش کارشناس مسئول معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی دومین نشست از کارگاه سیاسی در قالب میزگرد بین‌الملل با موضوع بررسی روند مذاکرات وین در دولت سیزدهم، با حضور آقایان مهدی خورسند و ابوالفضل بازرگان و خانم ثمانه اکوان با حضور حدود ۴۰ نفر از دانشجویان به مدت ۲ ساعت از ساعت ۱۲ روز سه‌شنبه ۱۰ خرداد ماه به صورت حضوری در سالن علامه جعفری برگزار شد.
کارشناسان برنامه به بررسی عوامل تاثیرگذار در روند مذاکرات وین و موانع قرار گرفته در مسیر تیم مذاکره کننده ایرانی پرداختند. در انتهای برنامه، کارشناسان به نقطه نظرات و سوالات مطروحه مخاطبان جوابگو بودند.