دومین جلسه کارگروه عفاف و حجاب

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد؛
به گزارش کارشناس مسئول فرهنگی دانشگاه، دومین جلسه کارگروه عفاف و حجاب در روز چهارشنبه ۲۳ آذر ماه راس ساعت ۸:۳۰ در دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فضلعلی مسئول نهاد رهبری ،حاج آقا ابراهیمی، آقای دکتر طهماسبی معاون دانشجویی، آقای دکتر صلواتی معاون فرهنگی، آقای دکتر سلطانی ، آقای نجفی، آقای دکتر ریحانی، خانم دکتر قربان و خانم محمدی حضور داشتند به تشریح مقوله حجاب و عفاف پرداخته شد. درابتدای جلسه حاج آقا فضلعلی با اشاره به تشکیل ۵ کمیته (تدوین قوانین و مقررات، تامین محتوا، طراحی و تهیه و توزیع لباس، تبلیغ و رسانه و انضباطی) که در جلسه قبلی مقرر شده بود از مسئولین اجرای هر کمیته خواسته شد گزارش عملکرد خود را به تفصیل تشریح نمایند. ابتدا سرکار خانم قربان به تشریح قوانین و مقررات حاکم در دانشگاه با محوریت حجاب و پوشش سخن گفتند. در این جلسه که به مدت ۲ ساعت طول کشید هر یک از بزرگواران حاضر در جلسه به نقد و تصحیح قوانین و نحوه ساز و کار و اجرایی شدن آن سخن گفتند.

گزارش عملکرد سایر بزرگواران به جلسه بعدی موکول شد.