دوره های کارگاهی برای توانمند سازی بیشتر دانشجو معلمان دوره های کارگاهی برای توانمند سازی بیشتر دانشجو معلمان دانشکده مکانیک برای تدریس دروس کارگاهی هنرستان

دوره های کارگاهی برای توانمند سازی بیشتر دانشجو معلمان دانشکده مکانیک برای تدریس دروس کارگاهی هنرستان وجبران ضعف های پیش آمده در دوران کرونا وآموزش مجازی

کمیته کارآفرینی دانشکده مکانیک  با همکاری انجمن های  علمی دانشکده برگزار می کند

ظرفیت

هر گروه

هزینه

(هزار تومان)

نحوه اجرا مدت دوره (ساعت) نام دوره نوع مدرک  پایان دوره
۱۴ ۳۹۰ تئوری وعملی ۳۰ تراشکاری مقدماتی   مدرک دانشکده

// ۲۹۱ // ۲۰ فرزکاری مقدماتی
// ۳۹۲ // ۳۰ فرز وتراش تکمیلی
// ۲۹۳ // ۲۰ مکانیک عمومی
// ۲۹۴ // ۲۰ جوشکاری
// ۶۴۰ // ۶۰ Cncاپراتوری وبرنامه نویسی
// یک میلیون وپنجاه هزار تومان // ۳۰ تعمیر دستگاه های سی ان سی
// ۳۴۰ // ۲۵ تعمیر موتورهای  بنزینی مقدماتی مدرک دانشکده
// ۳۴۱ // ۲۵ تعمیر موتورهای بنزینی تکمیلی
// ۳۴۲ // ۲۵ سیستم انتقال قدرت

کلاچ –گیربکس دیفرانسیل

// ۳۴۳ // ۲۵ برق خودرو مقدماتی
// ۳۴۴ // ۲۵ برق خودرو تکمیلی
۱۲ نفر یک میلیون ودویست وپنجاه // ۷۰ تعمیر ونگهداری پکیچ مدرک بین المللی فنی وحرفه ای
// ۵۵۰ // ۳۰ تعمیر ونگهداری آبگرمکن
// یک میلیون وپانصدو پنجاه // ۸۰ تعمیر ونگهداری کولر گازی
// یک میلیون تومان // ۳۰ دوره طراحی وساخت پرینتر سه بعدی با مدرک دانشگاه تربیت مدرس وهمچنین فنی وحرفه ای

آقای مهندس حیدر رمضانی مسئول کمیته کارآفرینی وهماهنگ کننده انجمن های علمی دانشکده مکانیک با بیان اینکه دوره های حضوری کارگاهی دانشکده مکانیک برای توانمندی دانشجو معلمان عزیزبرای تدریس در دروس عملی وکارگاهی هنرستان (همچنین جنبه کارآفرینی) وجبران کمبودها ومشکلات به وجود آمده در ایام کرونا به علت آموزش مجازی پیش بینی شده است وطرح آن درقالب یک پیشنهاد توسط ایشان به مسئولین دانشکده تحویل گردید.پس از مشورت با ریاست دانشکده جناب آقای دکترمحمدرضا علیگودرز ومعاونت دانشکده جناب آقای دکتر امیر رفاهی اسکویی  وتایید ایشان ،با اعضای انجمن علمی نیز جلسه برگزار گردید وقرار شد اطلاع رسانی ومقدمات کار فراهم گردد.

– به احتمال زیاد  کلیت دوره ها بعد از ایام امتحانات خردادبه صورت فشرده در طی چند هفته قابل برگزاری است.

– دانشجویان در یک یا چند دوره براساس علاقه مندی وهمچنین نیازی که برای تدریس در شهرستان وهنرستان مربوطه دارند ثبت نام  می کنند

– دانشکده پیگیر این خواهد بود که دانشگاه برای خوابگاه و غذا با دانشجویان همکاری کند.

– در صورت پر شدن گروه ها تلاش می شود دوره  دوم نیز سریعا در همان بازه زمانی تعریف گردد.اما در کل کسانی که زوتر ثبت نام کنند در اولویت هستند.

– دانشجویان با ترم بالاتر وهمچنین اعضای انجمن برای ثبت نام در اولویت می باشند.

– شروع ثبت نام  از تاریخ شنبه ۱۷ اردیبهشت  به مدت دوازده روز تا تاریخ ۲۸ اردیبهشت ادامه دارد (ولی لیست پس از پر شدن بسته خواهد شد)