درگذشت ناگهانی جناب مهندس قدرت الله رسولی نژاد

در  پی درگذشت ناگهانی استاد فرهیخته و گرامی، جناب مهندس قدرت الله رسولی نژاد، دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی بار دیگر به سوگ نشست.

مهندس رسولی نژاد، عضو هیات علمی دانشگاه شهید رجایی (دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی) بودند و در عین حال از اساتید فرهیخته، با اخلاق و توانمند و همچنین مهندسی تاثیرگذار در حوزه طراحی معماری و شهری که خدمات علمی و پژوهشی و اجرایی شایانی از ایشان در جامعه علمی و مهندسی کشور به یادگار ماند. ایشان در توسعه و ساخت و اجرای بناهای بسیاری، از جمله بناهای ماندگاری در دانشگاه نیز حضور فعال داشتند. از جمله آثار ایشان، محوطه دانشگاه، ساختمان ۱۲ طبقه، مزار شهدای گمنام و بسیاری بناهای دیگر درون دانشگاه و خارج آن بود.

پیکر پاک ایشان در حضور اساتید و همکاران دانشگاه، صبح امروز (۲۳ خرداد ۱۴۰۲) تشییع گردید و نماز بر ایشان خوانده شد. لازم به ذکر است که ایشان پس از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفتند.

روحشان شاد و یادشان گرامی