دانشجویان بین المللی با دانشجویان بومی فرقی ندارند

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفی‌گل در حاشیه شصت و نهمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور در جمع دانشجویان گفت: وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان تمام سعی خود را می کنند تا تحصیل دانشجویان بین المللی در ایران به راحتی و با کیفیت بالا تداوم داشته باشد.

وزیر علوم در این نشست به سخنان دانشجویان گوش داد و پاسخ آنان را در خصوص مباحث مطروحه و برنامه‌های وزارت علوم برای پشتیبانی از تحصیل دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌های کشور داد.

امضای تفاهم‌نامه سازمان امور دانشجویان و نیروی انتظامی

رئیس سازمان امور دانشجویان در این نشست گفت: درحال انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا هستیم تا رفت و آمد دانشجویان بین المللی به ایران و کشور خودشان تسهیل شود.

دکتر هاشم داداش پور در این خصوص گفت: تفاهم نامه‌ای با پلیس منعقد می شود که براساس آن اجازه ورود و خروج مکرر، اقامت کامل در طول تحصیل برای کارشناسی به مدت ۵ سال، کارشناسی ارشد ۲ به مدت سال و دکتر به مدت ۳ سال در نظر گرفته می شود.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی