جلسه کارگروه فرهنگی دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد :
به نقل از اداره مطالعات، برنامه‌ریزی و امور اجتماعی ، جلسه کارگروه فرهنگی دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی ، در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۱۰ در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.
موضوع جلسه : بررسی محتوی سومین همایش بزرگداشت روز فرهنگ دانشگاه
 آقای دکتر صلواتی، شاخص های انتخاب دانشجویان و همکاران فعال فرهنگی را برشمردند نظیر : خلاقیت، تسهیل گری امور فرهنگی، تکراری نبودن ‌شخص، و…
اعضای دیگر کارگروه از نمایندگی نهاد رهبری، شاهد و معاونت های دانشجویی، آموزشی و پژوهشی، نیز موارد ذیل را مطرح نمودند :
 مصادیق و شاخص های انتخاب افراد مثل داشتن فرهنگ شهادت، عفاف و حجاب، مطالعه و کتابخوانی، رفاقت و دوستی، نماز خوانی، دعا خوانی، کارهای جمعی، نظم و، انضباط، امدادرسانی،نویسندگی، ایثار
 تشویق شامل مدیران و مسئولین نباشد _ فعالیت در راستای سند تحول بنیادین باشد _ تشویق مربوط به سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ می باشد _ از لیست مورد تشویق، استعلام های لازم صورت گیرد.
 سخنرانی جلسه و مطالب مجری ، جذاب، معنوی و اخلاقی و با توجه به ذائقه دانشجو باشد _ به فرهنگ زندگی جمعی در خوابگاه ها توجه گردد. _ شاخص انتخاب فرد مورد تشویق، برای خودشان روشن گردد.
 از جهت رسالت و زحمات زیاد، کل مجموعه اعضای همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی در سال تحصیلی مربوطه ، مورد تشویق قرار گیرند.