جلسه هماهنگی هفته پژوهش در دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی با حضور معاونت پژوهشی دانشگاه

۲۵ آذر ماه ۱۴۰۲ در دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی، جلسه مشترکی میان مسئولین دانشکده، اساتید و معاونت محترم پژوهشی دانشگاه برگزار گردید و در خصوص برگزاری هفته پژوهش، دستاورد های دانشکده معماری و نیز پژوهشگران برتر تبادل نظر شد. پژوهشگر برتر در سطح دانشگاه، آقای دکتر شرقی و پژوهشگر برتر در سطح دانشکده، آقای دکتر قنبران معرفی گردید. همچنین دانشجوی پژوهشگر برتر در سطح دانشگاه، اقای مهندس منصوری (دانشجوی دکترا) و نیز در سطح دانشکده، آقای شیردل (دانشجوی کارشناسی) اعلام شدند. همچنین نشریه معماری و شهرسازی پایدار بعنوان نشریه برتر در سطح دانشگاه معرفی گردید.

لازم به ذکر است که این نشریه، رتبه سوم  نشریات کشوری را در رشته معماری به خود اختصاص داده است