جلسه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در دانشکده مهندسی عمران

در ادامه جلسات مشترک مدیران معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای دانشکده ها، مدیران این حوزه امروز دوشنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۲ مهمان شورای دانشکده مهندسی عمران بودند. در این جلسه گزارش پژوهشی اعضا محترم هیئت علمی یک سال گذشته دانشکده مهندسی عمران توسط ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر موسی مظلوم ارایه گردید. در این نشست صمیمی اعضا هیئت علمی دانشکده به بیان مشکلات و مسایل مربوطه در حضور معاونت پژوهش پرداختند. از افتخارات این دانشکده در سال جاری، میتوان به چاپ یک کتاب به زبان انگلیسی توسط آقای دکتر مظلوم در انتشارات الزویر اشاره کرد. آقای دکتر قربانی به نقل از آقای دکتر یکرنگ نیا، مدیر ارتباط با صنعت، وضع این دانشکده در انعقاد طرحهای برون دانشگاهی را بسیار عالی ارزیابی کردند. همچنین پیشنهاداتی در مورد یکی از مجلات این دانشکده که چند وقتی است رها شده بود رد و بدل شد.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۲۰۹۰۷۰۱