جلسه مدیران معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با دانشکده علوم انسانی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و به نقل از خانم فرزانه پیمانی، کارشناس ارزیابی تولیدات علمی و علم سنجی دانشگاه، در آستانه هفته پژوهش، مدیران حوزه معاونت پژوهش و فناوری جلسات صمیمانه مشترکی با اعضای هیات رییسه دانشکده های دانشگاه دارند که این رویداد همه ساله در هفته آخر آذرماه برگزار می شود و امسال نیز روز ۲۵ آذر به نام روز پژوهش نامگذاری شده است. در این راستا امروز یکشنبه ۵ آذرماه ۱۴۰۲، جلسه ای در دانشکده علوم انسانی با حضور مدیران حوزه معاونت پژوهش، ریاست و همچنین معاونین دانشکده برگزار گردید. در این جلسه اعضا محترم دانشکده علوم انسانی به ارایه گزارش پژوهشی خود در سال گذشته پرداختند. دستاوردهای پژوهشی دانشکده علوم انسانی توسط معاون محترم پژوهشی دانشکده جناب آقای دکتر جمشید جراره بیان گردید. از دستاوردهای شاخص دانشکده علوم انسانی می توان به مواردی نظیر چاپ مقالات JCR در حوزه آموزش با چارک کیفی Q1، پایان نامه هایی با موضوعات پژوهشی در زمینه های علوم شناختی و اخذ مجوز مرکز مشاوره دانست. در این نشست صمیمی اعضا هیئت علمی دانشکده به بیان مشکلات و مسایل مربوطه در حضور معاونت پژوهش و فناوری پرداختند. در این راستا معاون محترم پژوهش و فناوری جناب آقای دکتر مجتبی قربانی به بیان برنامه های مهم معاونت پژوهش و فناوری پرداختند که در ادامه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. یکی از درخواست های مهم اعضا محترم هیئت علمی دانشکده علون انسانی راه اندازی آزمایشگاه علوم شناختی است که مورد استقبال معاونت قرار گرفت و ایشان به بیان برنامه های معاونت برای راه اندازی پژوهشکده هوش مصنوعی و علوم شناختی و راه اندازی آزمایشگاه های مربوطه پرداختند.

کارشناس ارزیابی تولیدات علمی و علم سنجی

معاونت پژوهش و فناوری