جلسه مدیران معاونت پژوهش و فناوری با اعضای محترم دانشکده مهندسی مکانیک

در ادامه جلسات مدیران معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده ها، مدیران این حوزه روز یکشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲، مهمان شورای دانشکده مهندسی مکانیک بودند. در این جلسه، اعضا محترم هیئت علمی ضمن گزارش عملکرد پژوهش سال گذشته به بیان برخی موضوعات و مسایل دانشکده پرداختند. از جمله مشکلات مطرح شده توسط سرپرست محترم دانشکده مهندسی مکانیک، کمبود نیرو و عدم تهیه مواد و لوازم مورد نیاز در کارگاه های این دانشکده برشمرده شد. دکتر مجتبی قربانی، معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه در راستای مرتفع شدن این مشکل و تهیه تجهیزات پژوهشی، امکان استفاده از پژوهانه استاد و همچنین امکان تجمیع پژوهانه گروهی اساتید، را مطرح فرمودند. اعضا محترم دانشکده، از طرح تجمیع گرنت اساتید و بر آورده کردن نیازهای پژوهشی دانشکده ها با این روش استقبال نمودند. از دیگر موضوعات جلسه، مشکلات موجود برای کسب مجوز همایش بین المللی این دانشکده است که تاکنون ۵ دوره آن بصورت ملی برگزار شده است. دکتر قربانی در این زمینه توصیه به پیگیری برگزاری برنامه به صورت ملی و به طور همزمان تلاش برای بین المللی شدن همایش نمودند. در ادامه دکتر قربانی، مدیریت یکی از بهترین مجلات دانشگاه توسط این دانشکده را حاصل روحیه بالای همکاری های پژوهشی دانشکده دانسته و این موضوع را مورد تقدیر و تشکر قرار دادند.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر ۰۲۰۹۲۰۰۱