ثبت بین‌المللی| ۳۰۰ اختراع بیش از ۹۰ درصد حمایت دریافت می‌کند

۳۰۰ پرونده ثبت بین‌المللی اختراع توسط کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مرحله ارزیابی حمایت تایید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ تا کنون بیش از هزار و ۸۴۰ درخواست ثبت اختراع به کانون ارسال شده است که از این تعداد ۳۰۰ پرونده برای دریافت حمایت تایید شدند و می‌توانند از حمایت بیش از ۹۰ درصدی کانون برای ثبت اختراع  خود در دفاتر ثبت معتبر بین‌المللی بهره مند شوند. با این اقدام مسیر ثبت اختراع  برای مخترع تسهیل می‌شود و از قرار گرفتن او در مسیر پر پیچ و خم ثبت جلوگیری می‌شود. همچنین هزینه‌های ثبت اختراع زیاد است و با این حمایت به مخترع کمک زیادی در این زمینه می‌شود.

البته تا کنون ۱۰۶ اختراع از طریق کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دفاتر ثبت اختراع خارجی ثبت شده است. موضوعی که این روزها اهمیت زیادی دارد. زیرا بسیاری از محصولات دانش بنیان برای ورود به بازارهای بین المللی نیازمند ثبت اختراع هستند.

• منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی