توسعه همکاری های دانشگاه شهید رجائی با ستاد بازسازی عتبات عالیات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز یکشنبه، مورخ ۱۴ اردیبهشت ماه، رئیس دانشگاه شهید رجائی با رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات در محل حوزه ریاست دانشگاه ملاقات نمودند. بر اساس این گزارش در این ملاقات دکتر عظمتی ضمن خیر مقدم، به تشریح توانمندی های دانشگاه و امکان گسترش و تقویت برقرار ی تعامل فی مابین پرداختند.

مهندس جلال مآب (رییس ستاد بازسازی عتبات)، نیز ضمن تبریک روز معلم و ابراز خرسندی از همکاری های دانشگاه با ستاد خواستار توسعه و تقویت روابط و بهرمندی بیشتر از پتانسیل این دانشگاه شدند. در این ملاقات، مقرر شد تیمی از طرفین جهت شناسایی دقیق تر پتانسیل ها و جهت هدفمند نمودن فعالیت ها در قالب یک تفاهم نامه اقدام نمایند.

خاطر نشان می گردد، دانشگاه سال گذشته در قالب پروژه مستندسازی و نقشه برداری حرمین شریفین و حریم اطراف آن با استفاده از پهپاد، نخستین همکاری خود را با این ستاد به انجام رساند.