تشریح اصول ارگونومی در کار با کامپیوتر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامۀ برنامه‌های تربیتی و آموزشی و توانمندسازی مستعدان‌برتر و به منظور درک بهتر از وضعیت‌های مطلوب استقرار ساختار بدن و اصول ارگونومی در محیط اداری و منزل، وبینار «رعایت اصول ارگونومی در کار با کامپیوتر» به همت بنیاد نخبگان استان همدان برگزار می‌شود.

در این وبینار، ندا مهدوی؛ عضو هیئت علمی گروه ارگونومی دانشگاه علوم‌پزشکی همدان، سرفصل‌های «آشنایی با اختلالات اسکلتی-عضلانی شایع در ایستگاه‌های کار با کامپیوتر»، «آشنایی با علل ایجادگر اختلالات اسکلتی-عضلانی شایع در ایستگاه‌های کار با کامپیوتر»، «ایستگاه کار ارگونومیک چیست؟» و «ورزش در ایستگاههای کار با کامپیوتر» را تشریح می‌کند.

این برنامه، دوشنبه؛ بیست‌وپنجم مردادماه ساعت ۱۱ إلی ۱۳ برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این برنامه و یا کسب اطلاعات بیشتر به سامانۀ بنیاد نخبگان استان مراجعه کنند.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی