تجلیل از فعالان ورزشی ( به مناسبت هفته تربیت بدنی )

به نام خالق هستی

مراسم تجلیل از فعلان ورزشی دانشگاه

این مراسم روز دوشنبه ۲۶/۸/۹۹از ساعت ۱۵/ در پیست دو ومیدانی دانشگاه  با حضور جمعی از کارکنان واساتید  برگزار شد.در ابتدای این مراسم  سرکار خانم دکتر ادیب پور رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضران ، از حمایت جاری ومعنوی دانشگاه در برگزاری مسابقات ورزشی و گسترش ورزش همگانی در راستای سلامت عمومی کارکنان تاکید کرد در پایان مراسم به ۳۰نفر از فعلان ورزشی آقا وخانم دانشگاه لوح تقدیر وهدیه برآنان اهدائ گردید.

یکی دیگر از برنامه های گرامیداشت هفته تربیت بدنی غرس نهال توسط معاون  دانشجویی و همکاران دانشگاه با رعایت پروتکلهای بهداشتی در محوطه دانشگاه انجام شد این مراسم در روز سه شنبه مورخه ۲۷/۸/۹۹  با حضور معاون محترم دانشگاه و مددیر نظااراتی ومسئول حراست دانشگاه همکاران  انجام گردید. .. که در این مراسم همکاران با غرس یک  نهال در محوطه دانشگاه با نام خود اقدام کردند .