تجديد ميثاق و بيعت اعضاي هيات رئيسه دانشگاه با آرمانهاي امام (ره) و مقام معظم رهبري

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اعضأ هیأت رییسه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی صبح روز پنجشنبه نهم بهمن ماه/ در آستانه فرارسیدن سی و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور در مرقد مطهر رهبر فقید انقلاب در معیت وزیرو شورای معاونین وزارت آموزش با اهدای تاج گل و قرائت فاتحه با امام راحل تجدید میثاق و با رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند.

شرکت کنندگان در این مراسم با نثار تاج گل و قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ معمار بزرگ انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) ادای احترام کرده و زیارت نامه حضرت امام به صورت جمعی توسط وزیرآموزش و پرورش و فرهنگیان حاضر در مراسم قرائت شد. حاضران در این آیین همچنین با حضور بر سر مزار بانو خدیجه ثقفی همسر مکرمه امام خمینی (ره) با قرائت فاتحه و اهدای گل از فداکاری و خدمات ایشان به انقلاب اسلامی تجلیل کردند. همه ساله جمع کثیری از مسوولان کشوری و لشکری، مدیران، دوستداران، شیفتگان و دلباختگان امام راحل در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور درحرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، با آرمان های امام (ره) و انقلاب اسلامی تجدید میثاق می کنند.