تازه های نشر

تازه‌های نشر: چاپ دوم کتاب مجموعه آثار فکاهی- طنز

books

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات، کتاب مجموعه آثار فکاهی- طنز، تألیف دکتر فرامرز آشنای قاسمی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجائی به چاپ دوم رسید. نویسنده در مقدمه‌ی این اثر گفته است: “این برگ سبز که فاقد هرگونه تحفه درویش و یا مقدمه‌ای و شامل دو فصل است؛ تقدیم شما سروران گرامی می‌شود. فصل اول شامل زندگینامه هنری و آثار پیشتر چاپ یا پخش‌شده در رسانه‌های مختلف، همچون «گل آقا»، «طنز پارسی»، «فکاهیون»، «خورجین»، «دنیای ورزش»، «اطلاعات»، «خبر جنوب»، «روز هفتم»، «صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» و برخی رسانه‌هاست که «با نام» و «بی‌نام» و در مواردی حتی «با نام افرادی به جز خودم»، اقدام به ارائه آثارم کرده‌اند. آثاری مانند این کاریکلماتور که چه بسا شما هم آن را متعلق به فرد دیگری به جز بنده می‌دانیدش: “شب یلدا، شب‌ترین شب سال است“. فصل دوم نیز مربوط به آثار چاپ نشده‌ام است. این فصل نیز با توجه به ژانر متنوع مطالب، شامل چند بخش است.”

قابل ذکر است که، این کتاب از جمله معدود کتب طنز پارسی است که به زبان انگلیسی ترجمه شده و نسخ فارسی و انگلیسی آن در سایت آمازون ارائه و به فروش رسیده است.

این کتاب در ۱۹۸ صفحه و به قیمت ۲۰٫۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به چاپ دوم رسیده است.

لینک خرید کتاب: