بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در محکومیت حمله تروریستی به شاهچراغ

بسم الله قاصم الجبارین…
🖤انالله و انا الیه راجعون🖤
 بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ/که (آن بی گناهان) به چه جرم و گناه کشته شدند؟!
آیه ۹ سوره مبارکه تکویر
بازهم دستان خون آلود امپریالیسم جهانی وصهیونیست های کودک کش از آستین تکفیری های داعشی بیرون آمد و داغی دیگر بردل ملت مظلوم ایران نهاد .
ملت ایران همواره قربانی ترور از اوایل انقلاب تا به حال بوده است گاهی با دژخیمان منافقین وگاهی با اذناب شیطان بزرگ و استعمار پیر انگلیس  و رژیم جعلی اسرائیل که باحمایت های مالی رژیم آل سعود همراه شده است.
معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی در حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی(شاهچراغ)، شهادت تعدادی از هموطنان مومن را به محضر حضرت ولی عصر،مقام معظم رهبری  و عموم مردم شریف ایران تسلیت می گوید.
بی شک این اقدامات نه تنها خلل و مانعی در طی کردن راه نورانی ملت ایران ایجاد نخواهد کرد بلکه سبب اضمحلال  و رسوا کردن دسیسه ها،  و نیرنگ های شوم استکبار جهانی در حوادث اخیر خواهد شد.
مطالبه ملت مسلمان ایران،  بازگشت امنیت و برخورد قاطعانه با همه آشوب طلبان و اشرار و قانون شکنانی است که  امنیت جامعه اسلامی را سلب کرده اند.