بیانیه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در محکومیت حملات تروریستی گلزار شهدای کرمان

بسم رب الشهدا و الصدیقین

فاجعه انفجار تروریستی در سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و شهادت جمع زیادی از مردم عزیز کشورمان، بار دیگر قساوت و ظلم آشکار مستکبرین را به ملت ایران اثبات نمود.
این اقدام ناجوانمردانه که بیانگر ضعف و خواری دشمنان ایران اسلامی است، نمی تواند ملت بزرگ ایران را از ایستادگی پای آرمان های انقلاب اسلامی بازدارد و باذن الله، انتقام سختی در انتظار دشمنان ملت ایران خواهد بود.
ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ضمن عرض تسلیت شهادت جمعی از هم‌وطنانمان به مقام معظم رهبری( مدظله العالی)، دولت و ملت شریف ایران به ویژه استادان، دانشجویان و کارمندان دانشگاه؛ از خداوند منان برای شهدا علو درجات، برای مجروحان طلب سلامت و عافیت و برای خانواده‌های محترم شهدا صبر و اجر مسئلت دارد.
ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی