به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری برگزار گردید

در راستاي برگزاري مناسبت هاي هفته پژوهش و فناوري در روزسه شنبه مورخ ۲۴ آذر ماه سرکار خانم مهندس لیلا عراقیان طراح پل طبيعت به ارائه مراحل طراحي و اجراي اين پل پرداخت.

وي با بيان اينكه اين پل الهام گرفته از المان هاي طبيعي همانند درخت  و با هدف كيفيت بخشي به فضاي بكر و طبيعي اطراف آن به نوعي همسازي  با اين محيط طراحي گرديده به ميزان مصرف مواد مصالح و نحوي اجراي آن نيز پرداخت.

این مراسم كه در ساعت در سالن شهید طهرانی مقدم برگزار گرديد با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده های معماری و عمران همراه بود و در پایان نيز از طرف دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی لوح تقدیري به رسم ياد بود به ايشان اعطا گرديد.

خاطر نشان مي گردد پل طبيعت واقع در بزرگراه مدرس دو پارك آب و آتش و پارك جنگلي طالقاني را به هم متصل كرده است.