برگزیده شدن مدیر فرهنگی و اجتماعی در طرح استادیاران جوان بنیاد ملی نخبگان (طرح دکتر کاظمی آشتیانی)

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبرداد:

برگزیده شدن مدیر فرهنگی و اجتماعی و عضو هیئت علمی دانشگاه در طرح استادیاران جوان بنیاد ملی نخبگان (طرح دکتر کاظمی آشتیانی)

دکتر ناصر بهارلو مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه و عضو محترم هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، در طرح استادیاران جوان برگزیده شد.

به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، بنیاد ملی نخبگان هر ساله به منظور ارتقای توانمندی‌ها و توسعۀ فعالیت‌های استادیاران جوان دانشگاه‌ها و مؤسسه­‌های‌ علمی کشور و حل مسائل کشور، تسهیلاتی را به حائزان شرایط اعطا می‌نماید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی این موفقیت را به جناب آقای دکتر ناصر بهارلو، دانشکده مهندسی مکانیک و خانواده بزرگ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تبریک عرض می نماید. انشاالله همواره به سمت آسمان پیروزی و موفقیت گام برداید و از درگاه ایزد منان مزید توفیقات شما برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی دانشگاه و  ایران اسلامی مسئلت داریم.