برگزار شد: آشنایی با پايگاه اطلاعاتي دانش لينك

كتابخانه مركزي، مركز اسناد و منابع علمي دانشگاه جهت آشنايي و استفاده دانشجويان تحصیلات تکمیلی با با پايگاه اطلاعاتي دانش لينك كارگاه آموزشي را در تاريخ ۱۰/۰۸/۱۴۰۱ به صورت برخط و در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه برگزار نمود. در این دوره مدرس دوره جناب آقای مهندس جزایری امکانات مختلف سامانه دانش لینک و نحوه استفاده از آنها را به صورت عملی برای مخاطبین شرح دادند. از این امکانات می توان به نحوه ثبت­ نام و دسترسی از این سامانه در خارج از دانشگاه، روش جستجوی مقالات در پایگاه­های اطلاعاتی مختلف، نحوه جستجوی کتاب و پایان نامه و استانداردها اشاره نمود. هم­چنین ایشان در مورد انواع ابزارهای شباهت سنجی و بررسی تقلب علمی که در این سامانه در دسترس است توضیحاتی ارائه نمودند.

به زودی دانلود فیلم ضبط شده این جلسه امکان پذیر خواهد شد که به محض انجام، اطلاع رسانی خواهد شد.

گواهی حضور

معاونت پژوهش و فناوری