برگزاری کارگاه تخصصی تدوین مدل مشارکت های مردمی در پیشگیری از جرم

کارگاه تخصصی تدوین مدل مشارکت های مردمی در پیشگیری از جرم با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و معاونت پیشگیری از جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان تهران برگزار شد.

در اجرای تفاهم نامه منعقد شده میان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و معاونت پیشگیری از جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان تهران، کارگاه تخصصی با عنوان:

تدوین مدل مشارکت های مردمی در پیشگیری از جرم

در روز شنبه ۹۹/۹/۲۹ از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۳:۰۰ برگزار شد.

در این برنامه که در قالب یک میزگرد در بستر فضای مجازی اجرا گردید آقایان دکتر طهماسبی پور، دکتر نصری و دکتر جراره از گروه علوم تربیتی دانشگاه، آقای دکتر مالیان از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، خانم مجیدی رئیس اداره برنامه ریزی معاونت پیشگیری از جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان تهران و بیش از ۴۰ نفر از همکاران این دو سازمان حضور داشتند.