برگزاری کارگاه بین‌المللی (مجازی) دانش افزایی نظام‌های رتبه بندی

در چند سال اخیر ضرورت بین‌المللی سازی دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی در کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. یکی از الزامات برای رسیدن به این هدف، آشنایی با نظام‌های رتبه بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها می‌باشد. خوشبختانه در ۱۴ دی ماه سال ۱۳۹۹ اولین کارگاه نظام‌های رتبه‌بندی به پیشنهاد مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی و با همکاری و میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل که در این زمینه از تجربیات خوبی برخوردار است برگزار شد.

در ادامه برگزاری کارگاه‌ها برای افزایش دانش در خصوص نظام‌های رتبه‌بندی،  مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی قصد دارد تا در تاریخ ۱۵ تیر ماه سال ۱۴۰۰ کارگاه بین‌المللی نظام‌های رتبه بندی را با همکاری اعضای محترم هیات علمی و متخصصان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل وهمچنین  مهمانان خارجی از موسسات معتبر رتبه بندی به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار نماید.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی