برگزاری پنجمین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از دکتر ناصر بهارلو دبیر اجرایی همایش، پنجمین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ به همت دانشکده مهندسی مکانیک در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار گردید.تعداد ۱۰۹ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال گردید که از بین آنها ۸۹ مقاله توسط کمیته علمی پذیرش نهایی گردید. این تعداد نسبت به سال گذشته افزایش حدود ۳۰ درصدی را نشان می­دهد. از میان مقالات پذیرفته شده تعداد ۵۱ مقاله به صورت سخنرانی و تعداد ۳۸ مقاله به صورت پوستر ارائه گردید.همچنین در این همایش، سه عنوان کارگاه تخصصی با موضوعات پمپ های مورد استفاده در صنعت، پرینت سه بعدی و ترمز ABS برگزار شد.

لازم به ذکر است هم زمان با برگزاری این همایش جشنواره انرژی های تجدیدپذیر با حمایت موسسه نوآوران انرژی پاک و مشارکت محققانی از دانشگاه های سراسر کشور برگزار گردید.به گزارش دکتر ناصر بهارلو  نفرات برگزیده و دست ساخته های ایشان در ادامه معرفی می گردد. به چهار تیم برتر به ترتیب مبالغ ۲/۵، ۲، ۱/۵ و ۱ میلیون تومان و لوح تقدیر اهدا گردید.

معاونت پژوهش و فناوری