برگزاری پرشور جشنواره سازه نجات تخم مرغ در لابی مرکزی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی

سه شنبه، ۲ خردادماه ۱۴۰۲، هفتمین جشنواره طراحی سازه نجات تخم مرغ در لابی مرکزی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی به همت مسئولین دانشکده و حضور پرشور دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه، در سطح دانشگاه شهید رجایی برگزار گردید. در این جشنواره ۲۱ سازه مختلف طراحی شد و همه آنها آزمایش شدند که نتایج آن متعاقبا اعلام میگردد. رویداد مذکور با پشتیبانی معاونت محترم فرهنگی دانشگاه، معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی و همچنین زحمات بی دریع اعضای انجمن های علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی و گرافیک که امروز در قالب یک تیم واحد بودند، به بهترین شکل و با شور و هیجان خاصی از سوی دانشجویان برگزار گردید. حضور جناب دکتر طهماسبی (معاونت محترم دانشجویی دانشگاه)، جناب دکتر قربانی (معاونت محترم پژوهشی دانشگاه)، و جناب دکتر صلواتی و دکتر فعله گری (معاونت محترم فرهنگی دانشگاه) و نیز سایر اساتید دانشکده در این مراسم، باعث دلگرمی همه حضار و شرکت کنندگان گردید. این مراسم با سخنرانی آقای دکتر امید رهایی (مسئول برگزاری و دبیر جشنواره) آغاز شد. مهندس کفایی (دانشکده معماری)، مهندس غلامعلی (دانشکده عمران) و دکتر رهایی (دانشکده معماری) بعنوان ناظران و داوران جشنواره تعیین شدند. همچنین دانشجویان زیر بعنوان هیات اجرایی جشنواره مذکور صمیمانه همکاری نمودند:

دبیران اجرایی: احمد صالحی و جواد جوینده

مسئول فنی و تدارکات: سمانه ربانی

دبیر رسانه و امور گرافیک: آرزو عباسی

مجری: مهدی خلیلی

اعضای تیم اجرا: مسعود سالاری، شیوا حاجی زاده، امیرحسین شیرازی مقدم و برخی دانشجویان دیگر

لازم است تا از ریاست محترم دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی، مسئولین دانشکده عمران  و نیز معاونت فرهنگی دانشگاه  به جهت پشتیبانی و حمایت از این برنامه تشکر فراوان نمود. به امید برگزاری جشنواره های پرشورتر در آینده.