برگزاری وبینار میلاد حضرت معصومه و روز دختر

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛
به‌ گزارش رییس اداره مطالعات و برنامه ریزی اجتماعی وبینار روز دختر با سخنرانی سرکار خانم ورزدار مدرس دانشگاه امام صادق و نویسنده و پژوهشگر دینی از ساعت ۱۸ در محیط اسکای روم برگزار شد.
در این وبینار ایشان به وجه تسمیه حضرت معصومه و شاخص عصمت در روایت موسی بن جعفر علیه السلام اشاره کردند وعظمت ایشان را اکتسابی قلمداد کردند.
در ادامه به آسیب شناسی مجالس میلاد و یا شهادت ائمه پرداختند که گاهی از دو طرف بام افتاده اند وائمه و امامزادگان را دست نیافتنی و یا گاهی دم دستی ارائه می دهند.
رقیق القلب بودن زنان و تشخیص درست مسیر در اعتلای مدارج زنان باعث تاثیر گذاری بیشتر دختران و زنان برمردان می‌شود.
شان والای حضرت معصومه و مقام علمی ایشان و مشکل گشایی ملاصدرا از از توسل به حضرت معصومه از موضوعات دیگر ارائه شده بود.
ایشان به تفاوت زیارت های مآثور و غیر ماثور پرداختند و دلایل مجرد بودن ایشان را بیان کردند.
گره زدن شخصیت زن به همسریابی و رقابت با دیگران را کاری نادرست شمردند ولی مطلوب است که دختران محجبه جهت تشکیل خانواده و فرزند آوری تلاش کنند.
ایشان به دلایل نادرست مجرد ماندن حضرت معصومه از جمله وصیت امام هفتم و نبود کفو مناسب را رد کردند.
ایشان به اهمیت تربیت فرزند و هم چنین عدم تجرد انتخابی ایشان را بیان کردند.
جایگاه عبادی حضرت معصومه که به بیت النور معروف است را توضیح دادند و اشاراتی به نمایش فیلم عنکبوت مقدس و در محکومیت این فیلم سخن گفتند.
این وبینار راس ساعت ۱۹و۲۰ دقیقه به اتمام رسید.