برگزاری وبینار مدرسه راه حل محور

وبینار مدرسه راه حل محور با تمرکز بر کاربرد رویکرد راه حل محور در کار با پرسنل مدرسه، اولیاء و دانش آموزان در دو جلسه ۹۰دقیقه ای برگزار گردید.

در این وبینار بر مفروضات و اصول رویکرد راه حل محور تاکید شد که جنبه هایی چون: موضع پیش فرضانه مثبت، کارشناس پنداری مراجع، اهمیت مشارکت، پرهیز از برچسب زدن، هنر پرسشگری و همراهی با دانش آموزان تاکید شد.

وبینارهای علمی به لحاظ تعیین چارچوب ویژه بحث، امکان شرکت گسترده افراد و دعوت از مدرسین منتخب دانشجویان، فرصت بی نظیر برای بحث و تعمق فراهم می آورند.

وبینار مدرسه راه حل محور در روزهای چهارشنبه ۳۰ مهر ماه ۱۳۹۹ و ۱۴ آبان ماه ۱۳۹۹ به مدت ۶ ساعت به میزبانی انجمن علوم تربیتی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد .
این وبینار به همت انجمن علوم تربیتی دانشگاه و همکاری اساتید محترم سرکار خانم دکتر فریده حمیدی (دانشیار روانشناسی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ) و دکتر میر سعید جعفری( نماینده رسمی دکتر بن فورمن و دکتر ای. بیبا رببولج در ایران ) و با حضور دانشجو معلمان ،معلمان ، روانشناسان و مشاوران در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تشکیل شد و با استقبال پرشور دانشجویان و رضایت حداکثری دانشجویان همراه بود .شایان توجه است که در این وبینار تعدادی از دانشجویان و مشاوران از سایر دانشگاه ها و معلمان سراسر کشور نیز حضور داشتند .

شرکت کنندکان عزیز میتوانند گواهی خود را از لینک های زیر دریافت نمایند.

مهدیه خطیبی

اعظم مرادی