برگزاری وبینار به مناسبت عید سعید غدیر خم

معاونت فرهنگی واجتماعی خبرداد ؛

به گزارش رییس اداره مطالعات وبرنامه ریزی اجتماعی وبینار عید غدیر خم باحضور وسخنرانی دکتر سید محسن‌میرباقری راس ساعت ۲۱ و۱۵ دقیقه آغاز شد .
ایشان درابتدا بامقدمه ی سوره عصر به زیانبار بودن انسان در عدم استفاده بهینه از زمان حیات دنیوی اشاره کردند وایمان وخوش اخلاقی را مولفه مهم رستگاری دانستند وبا اشاره به سوره مؤمنون خشوع وحفظ دامن ووفای به عهد ونماز را به عنوان عمل صالح برشمردند .
فلاح انسان های مومن درسعادت ابدی است وزندگی گویا خوابی نیمروز است .
ایمان بر عمل مقدم است .
قرآن کریم عدل را جزو توحید می داند کمال دین به۴ رکن است توحید ونبوت وایمان به لقا الله که معاد است ودیگری ایمان به ولایت الهی که همان امامت است .
قرآن هرکس که هریک از ۴ رکن‌فوق را باور نداشته باشد مصداق کفر را به کارمی برد .
ایشان با تمثیل پذیرفتن یک دانشجو دردانشگاه وپذیرفتن آیین نامه های آن به لزوم‌پذیرش ارکان فوق از طرف انسان اشاره کردند .
قرآن کسانی را که به ولایت خدا وامام او کفر می ورزند در تاریکی وهمراهی به سر می برند .
ایشان درادامه به آیه اکمال دین اشاره کردند که ارکان ایمان با آن کامل شد .
قرآن به مؤمنان به رکن چهارم یعنی امامت وعده داده است که به جاودانگی ورستگاری خواهند رسید .
ایشان درپایان با احادیثی از کنز العمال درمنقبت امام علی از بیان پیامبرگرامی اسلام ص وبیناررا به پایان بردند .
درپایان آقای فعله گری اشعاری درباب غدیر خم قرائت کردند .
این وبینار به مدت یک ساعت وبا حضور ۳۰ نفر از اساتید وهمکاران به پایان رسید .