برگزاری وبینار با موضوع رسالت استاد از دیدگاه امام خمینی (ره)

معاونت فرهنگی واجتماعی خبر داد :

به گزارش رییس اداره فرهنگی وفوق برنامه دانشگاه به مناسبت ایام ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی وبیناری با سخنرانی استاد ردادی در شامگاه ۱۳ خرداد برگزارشد .دراین وبینار که از ساعت ۲۰/۳۰ دقیقه اغازشد استاد ردادی با برشمردن اهمیت دانشگاه درکلام امام به نمونه هایی از کلام ایشان خطاب به اساتید ودانشجویان اشاره کردند . دربخشی دیگر از جلسه ایشان با برشمردن ۱۴ محور از بیانات امام راحل در خصوص رسالت ووظیفه اساتید در مواجهه با فرهنگ واموزش وسیاست به عین کلام ایشان در صحیفه نور استناد کردند . ۱۴ محور سخنرانی عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگ واندیشه به قرار زیر است که درهرمورد دارای شاخه هایی گسترده ومشروح می باشد : ۱-بار اوردن نسل بعد به عنوان انسان متعهد ومستقل ۲-کمک به بیرون کردن اساتید منحرف ووابسته ۳-تربیت انسان میهن دوست ۴-ترویج استقلال فرهنگی ۵-امید بخشی به آینده ۶-ترغیب دانشجویان به سیاست ۷-علم آموزی واقعی ونه مدرک گرایی ۸-بحث وگفتگوی آزادانه وعلمی با دانشجویان ۹-تربیت معنوی وتهذیب اخلاق ۱۰-ارتباط با علمای حوزه و…… این وبینار با حضور ۲۵ نفر ازاساتید وهمکاران ساعت ۲۱/۳۰ به اتمام رسید.