برگزاری هجدهمین نشست ساعت پژوهش با سخنرانی آقای دکتر علیرضا بساق زاده

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری، هجدهمین نشست ساعت پژوهش در تاریخ ۲ خرداد ۱۴۰۲ با سخنرانی آقای دکتر علیرضا بساق زاده با عنوان : «بررسی رعایت اصول چند رسانه ای بر روی سیگنال های مغزی»  با حضور پرشور اساتید، دانشجویان و علاقه‌مندان به این مبحث برگزار گردید.

آقای دکتر بساق زاده در این در این سخنرانی مطالب مرتبط با آموزش و پرورش شناختی ارایه گردید. از جمله ملاحث مطرح شده در این سخنرانی میتوان به اندازه گیری بار شناختی لحظه ای، بار شناختی کلی، اثر پروفایل شناختی بر روی بار شناختی و ارزیابی محتوای چندرسانه ای آموزشی با استفاده از سیگنالهای شناختی اشاره کرد.

ایشان در صحبت های خود اظهار داشتند با توجه به نزدیکی موضوع مطرح شده با اهداف و وظایف دانشگاه امیدواراست که استفاده از این مطالب و ابزارها در وزارت آموزش و پرورش مورد استفاده قرار گیرد.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۲۰۳۰۳۰۱