برگزاری نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر

در روز دوشنبه مورخ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر به صورت مجازی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گزارشی از وضعیت تولیدات علمی دانشگاه ارائه دادند. سپس رئیس دانشکده، آقای دکتر ابراهیم پور، به ارائه گزارش جامعی از فعالیتهای پژوهشی در دانشکده مهندسی کامپیوتر پرداختند. در این جلسه دغدغه های پژوهشی اساتید این دانشکده به مدیران حوزه پژوهش انتقال داده شد و پیرامون تولیدات علمی این دانشکده بحث و تبادل نظر شد. این دانشکده توانسته است  از ابتدای سال ۹۹ تا کنون نسبت به سال ۹۸، رشد مناسبی در زمینه انتشار مقاله در مجلات JCR داشته باشد. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از زحمات ریاست دانشکده مهندسی مهندسی کامپیوتر، جناب آقای دکتر ابراهیم پور و اعضای هیات علمی این دانشکده تشکرو قدردانی به عمل آوردند.