برگزاری نخستین جلسه طرح توانمندسازی نسبت به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

با عنایت خداوند متعال و به میمنت میلاد پربرکت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و دهه فجر انقلاب اسلامی، طرح توانمندسازی درخصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که ارتباط تنگاتنگ با مأموریت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی دارد توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری بسیج دانشجویی و کانون بسیج اساتید برنامه ریزی و راه اندازی شد. اجرای این این طرح به مدت ۳۲ ساعت توسط صاحبنظران و تهیه کنندگان سند مزبور از این هفته آغاز و تا پایان سال انجام می شود. بخش نخست این برنامه با موضوع

چرایی و ضرورت آشنایی استادان و دانشجومعلمان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

در روز چهارشنبه ۹۹/۱۱/۱۵ توسط آقای دکتر مهدی نویدادهم دبیرکل سابق شورای عالی آموزش و پرورش و از مسئولان اصلی تدوین سند تحول بنیادین با شرکت تعداد قابل توجهی از اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه که به صورت تعاملی برگزار شد حاضران نیز دیدگاه ها، پیشنهادها و انتقادهای خود را مطرح کردند که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. مقرر گردید کلیه نظرات و پرسش های مطرح شده توسط شرکت کنندگان برای بررسی و پاسخ دادن، برای سخنران جلسه ارسال گردد و پاسخ های داده شده به اطلاع حاضران جلسه رسانده شود.

جلسات بعدی این طرح، از طریق کانال همراهان فرهنگی در پیام رسان ایتا اطلاع رسانی خواهد شد.