برگزاری مراسم گرامی داشت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید رجایی، مراسم گرامی داشت هفته پژوهش و فناوری با حضور مسوولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه و دبیر شورای عالی آموزش و پرورش، جناب آقای دکتر نوید ادهم، در دانشگاه شهید رجایی برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر علیایی معاون پژوهش و فناوری، گزارش کاملی از عملکرد پژوهشی دانشگاه ارائه دادند و در ادامه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عظمتی نیز به تبیین شاخصای پژوهشی و جایگاه پژوهش در کشور پرداختند. خرید تجهیزات پژوهشی، راه اندازی مرکز محاسبات، راه اندازی پژوهشکده فناوریهای نوین، برخی از فعالیتهای صورت گرفته در سال اخیر بود که توسط ایشان اشاره شد. دکتر عظمتی فراهم آوردن زمینه های لازم برای پژوهش چه به صورت کمی و چه به صورت کیفی را یکی از دغدغه های همه مسوولین دانشگاه دانستند. ایشان با توجه به تعداد اعضای هیات علمی، مشارکت بیشتر اعضای هیات علمی را در تولیدات علمی با تاکید بر رفع نیازهای کشورخواستارشدند. از دیگر رخدادهای این روز تغییر نام سالن فجر دانشگاه به سالن شهید حسن طهرانی مقدم، پدر علم موشکی ایران، به عنوان یکی از دانشجویان این دانشگاه بود. همچنین مراسم رونمایی از کتابهای منتشر شده و تمبر یادبود دانشگاه از دیگر فعالیتهای صورت گرفته در این روز بود. در پایان مراسم نیز از اساتید و دانشجویان برتر پژوهشی تقدیر به عمل آمد. شایان ذکر است که در سال جاری جناب آقای دکتر خادمی عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی موفق به اخذ نشان درجه یک پژوهش شدند.