برگزاری دوره مهارتی کمک های اولیه

معاونت فرهنگی واجتماعی خبرداد ؛

برگزاری دوره مهارتی کمک های اولیه

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، به نقل از دبیر کانون هلال احمر دانشگاه، دوره کمک های اولیه همزمان با هفته معلم و جهت آماده سازی دانشجو معلمان، برای مواجه شدن با شرایط بحرانی، در دو روز متوالی پنج شنبه و جمعه، ۱۳ و ۱۴ ارديبهشت ماه، به صورت فشرده و همراه با پذیرایی و ناهار، توسط کانون هلال احمر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد.

در این دوره که با حضور ۷۰ نفری دانشجویان خانم و آقا و استقبال بی نظیر آنها همراه بود، مباحثی‌ همچون اقدامات لازم در ارزیابی صحنه و مصدوم، تریاژ، شوک و کنترل خونریزی، انواع خفگی، سوختگی، زخم و ….به طور کامل تدریس شد.

همچنین با توجه به اهمیت دانش، سرعت و دقت و مهارت امدادگر در هنگام برخورد با مصدوم، به منظور حفظ حیات فرد، مواردی چون احیای قلبی ریوی،(cpr) حمل مصدوم، بانداژ و …به صورت کاربردی آموزش داده شده و همه حاضرین در کلاس به تمرین عملی آن پرداختند.