برگزاری جلسه هماهنگي انجمن علمي

در تاريخ دوشنبه ۸ دي ماه ۹۹ جلسه هماهنگي انجمن علمي با حضور رييس دانشكده مكانيك جناب آقاي دكتر علي گودرز، معاونت فني دانشجويي آقاي دكتر رفاهي،  آقاي مهندس حيدر رمضاني و  دانشجويان انجمن علمي مكانيك سال ۹۹ و همچنين سال قبل در بستر ال ام اس دانشگاه به صورت مجازي تشكيل شد .

در اين جلسه پس از صحبت هاي رييس و معاونت دانشكده و تاكيد نكات و كارهاي مهم ،آقاي مهندس رمضاني قوانين و جريان انجام امور را توضيح دادند .سپس حوزه ها وقالب هاي كاري را توضيح دادند .

در اين جلسه از دانشجويان انجمن علمي سال قبل نيز تشكر و تقدير شد. همچنين چندين برنامه كاري از طرف دانشكده  مانند وبينار ،مصاحبه و.. به دانشجويان پيشنهاد واز آنها خواسته شد در برنامه هاي دانشكده مانند سمينار ها وكنفرانس ها و… حضور فعال داشته باشند .

در پايان دانشجويان از جمله آقاي نظري نظرات خود را اعلام كردند و پيشنهادات و برنامه هايي را مطرح كردند كه مورد تاييد قرار گرفت. تعيين گرديد مسئوليت ها مشخص وبرنامه ها با هماهنگي بيشتر پيگيري واجرا گردد.